Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε το 210-8983269 ή στο email zayianashop@gmail.com.

 

 

 

Υπαναχώρηση – Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

 

α) Δικαίωμα υπαναχώρησης

 

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

 

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά, πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που το/τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη πώλησης. Το/τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν όλα το/τα κομμάτια του/τους και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το/τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ή εάν είναι κατεστραμμένο/α. Η επιστροφή γίνεται στον αποστολέα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος-δαπάνη επιστροφής του/των αγαθών.

 

Η επιστροφή του/των ειδών γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του/τους. Ομοίως, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης που επιβαρύνει την εταιρεία), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβει πίσω το/τα αγαθά. Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

 

 

 

β) Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

 

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το 
zayiana.com/b2b.
3. Το προϊόν προς επιστροφή αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο κατόπιν συμφωνίας.

 

 

 

Διαδικασία επιστροφής:

 

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο zayianashop@gmail.com  ή στο 210 8983269, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας, αριθμό τιμολογίου και τον κωδικό του προϊόντος.

 

2. Είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο zayianashop@gmail.com, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής.

3. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι πολύ καλά προστατευμένο κατά την αποστολή (όπως η αρχική του συσκευασία). Στην περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς κατά την παραλαβή του, η εταιρεία δεν υποχρεούται να προβεί σε αντικατάσταση των εν λόγω προϊόντων ή στην επιστροφή χρημάτων .

 

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε κάνοντας χρήση του κωδικού πελάτη που θα σας υποδείξουμε και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την εταιρεία.

 

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-8983269.